Enzim Modifiye Peynir & Tereyağı


FlavoRole EMC&EMB (Enzim Modifiye Peynir & Tereyağı) ürünleri, peynir ve tereyağlarda mevcut tat ve aroma maddelerini yoğun olarak içeren tamamen süt bazlı ürünler olup içerdiği süt bileşenlerinin çeşitli enzim ve kültür kombinasyonları sonucu elde edilmektedir.

FlavoRole EMC&EMB ürün serisi , ilgili süt mamullerinin yanı sıra peynir ve tereyağın kullanıldığı bir çok üründe rahatlıkla kullanılabildiği gibi, tat ve aromada standardizasyon sağlamak, ürün maliyetini düşürmek amaçlarına yönelik olarak oldukça geniş uygulama alanına sahiptir.

 

FlavoRole EMC ÜRÜNLERİ

KARAKTERİSTİK TAT&AROMA

Blue Cheese

Mavi küflü peynir (Rokfor, Gorgonzola, Stilton, Danish Blue)

Cheddar EXM

Extra-olgun çedar

Cheddar Wonf

Olgun çedar

Cheesy CH

Geleneksel peynir

Edam

Edam peyniri

Emmental Emmental, Gravyer peyniri

Ezine Cheesy

Ezine peyniri

Goat M

Keçi peyniri

Gouda

Gouda peyniri

Parmesan

Parmesan,Grana padano

Sheep M

Koyun peyniri

Sheep EXM

Koyun peyniri

Cheddar S Olgun Çedar
Tulum Cheese Olgun Tulum peyniri

 

FlavoRole EMB ÜRÜNLERİ  

KARAKTERİSTİK TAT&AROMA

Buttery

Geleneksel tereyağı ve Lipolize tereyağı

Buttery ART

Geleneksel tereyağı ve Lipolize tereyağı

Buttery HS

Geleneksel tereyağı ve Lipolize tereyağı
Buttery Bakery Geleneksel tereyağı ve Lipolize tereyağı

 

FlavoRole DİĞER ÜRÜNLER             

KARAKTERİSTİK TAT&AROMA

Permeat

Starter Kültür bazlı fermente laktik asit

Starter Destilat

Starter kültürlü tereyağı

Starter Destilat MY Starter kültürlü tereyağı
E-BÜLTEN ABONELİĞİ
Bültenlerimizi alabilmek için kayıt olabilirsiniz.
İnternet sitemizde deneyimlerinizi kişiselleştirmek amacıyla çerezler kullanılmakta olup, izin vermeniz halinde zorunlu çerezler haricindeki çerezlerle toplanan veriler işlenmekte ve tüm çerezler yurt dışında yerleşik altyapı tedarikçilerimize aktarılmaktadır.