FlavoRole EMC&EMB (Enzim Modifiye Peynir & Tereyağı) ürünleri, peynir ve tereyağlarda mevcut tat ve aroma maddelerini yoğun olarak içeren tamamen süt bazlı ürünler olup içerdiği süt bileşenlerinin çeşitli enzim ve kültür kombinasyonları sonucu elde edilmektedir.
FlavoRole EMC&EMB ürün serisi , ilgili süt mamullerinin yanı sıra peynir ve tereyağın kullanıldığı bir çok üründe rahatlıkla kullanılabildiği gibi, tat ve aromada standardizasyon sağlamak, ürün maliyetini düşürmek amaçlarına yönelik olarak oldukça geniş uygulama alanına sahiptir.
FlavoRole EMC ÜRÜNLERİ |
KARAKTERİSTİK TAT&AROMA |
Blue Cheese |
Mavi küflü peynir (Rokfor, Gorgonzola, Stilton, Danish Blue) |
Cheddar EXM |
Extra-olgun çedar |
Cheddar Wonf |
Olgun çedar |
Cheesy CH |
Geleneksel peynir |
Edam |
Edam peyniri |
Emmental | Emmental, Gravyer peyniri |
Ezine Cheesy |
Ezine peyniri |
Goat M |
Keçi peyniri |
Gouda |
Gouda peyniri |
Parmesan |
Parmesan,Grana padano |
Sheep M |
Koyun peyniri |
Sheep EXM |
Koyun peyniri |
Cheddar S | Olgun Çedar |
Tulum Cheese | Olgun Tulum peyniri |
FlavoRole EMB ÜRÜNLERİ |
KARAKTERİSTİK TAT&AROMA |
Buttery |
Geleneksel tereyağı ve Lipolize tereyağı |
Buttery ART |
Geleneksel tereyağı ve Lipolize tereyağı |
Buttery HS |
Geleneksel tereyağı ve Lipolize tereyağı |
Buttery Bakery | Geleneksel tereyağı ve Lipolize tereyağı |
FlavoRole DİĞER ÜRÜNLER |
KARAKTERİSTİK TAT&AROMA |
Permeat |
Starter Kültür bazlı fermente laktik asit |
Starter Destilat |
Starter kültürlü tereyağı |
Starter Destilat MY | Starter kültürlü tereyağı |