Mikrobiyel Peynir Mayaları


Yayla Peynir Mayaları, Rhizomucor miehei 'nin  seçilmiş  bir  suşunun fermentasyonu ile elde edilmiş sıvı formda proteolitik enzim preparatıdır. Bu enzim preparatı peynir üretiminde en önemli enzim olan kimozin enzimine benzer özellikler göstermektedir. Ayrıca  kullanıcıya maliyet avantajı da sunmaktadır.
 

Ürün

Form

Kuvvet

Ambalaj

YAYLA

Sıvı

1/8.500 mcu/ml – 120 IMCU/ml

50g-100g-125g

YAYLA

Sıvı

1/16.000 mcu/ml – 220 IMCU/ml

250g-500g-1kg-5kg-30kg

LİDER

Sıvı

1/20.000 mcu/ml – 310 IMCU/ml

5kg

BOVIREN 220

Sıvı

1/16.000 mcu/ml – 220 IMCU/ml

20kg

BOVIREN 750

Sıvı

1/50.000 mcu/ml – 750 IMCU/ml

20kg

E-BÜLTEN ABONELİĞİ
Bültenlerimizi alabilmek için kayıt olabilirsiniz.