Yayla Peynir Mayaları, Rhizomucor miehei 'nin seçilmiş bir suşunun fermentasyonu ile elde edilmiş sıvı formda proteolitik enzim preparatıdır. Bu enzim preparatı peynir üretiminde en önemli enzim olan kimozin enzimine benzer özellikler göstermektedir. Ayrıca kullanıcıya maliyet avantajı da sunmaktadır.
Ürün |
Form |
Kuvvet |
Ambalaj |
YAYLA |
Sıvı |
1/8.500 mcu/ml – 120 IMCU/ml |
50g-100g-125g |
YAYLA |
Sıvı |
1/16.000 mcu/ml – 220 IMCU/ml |
250g-500g-1L-5L-20L |
BOVIREN 220 |
Sıvı |
1/16.000 mcu/ml – 220 IMCU/ml |
20L |
BOVIREN 750 |
Sıvı |
1/50.000 mcu/ml – 750 IMCU/ml |
5L-20L |
BOVIREN 2200 |
Sıvı |
1/160.000 mcu/ml – 2200 IMCU/ml |
5L-20L |