HAKKIMIZDA


Maysa, gıda sektörü ve özellikle sütçülük sektöründe sürekli olarak geliştirdiği ürün portföyü, modern tesislerindeki ekipmanları ve deneyimli kadrosuyla müşterilerine hizmet vermektedir.
Firma, geniş ürün yelpazesinin yanında, satış öncesinde ve sonrasında verdiği teknik destek, ürün geliştirme hizmetleri ile çalıştığı firmalara artı değer katan öncü bir kuruluştur.

Teknoloji ve yeniliğe yaptığı yatırımları 1992’ de başlatan Maysa Gıda, Türkiye’nin en büyük, en modern katkı maddeleri fabrikalarından biri olmaktan öteye geçmiş, sektördeki, profesyonellerin mesleki bilgi ve donanımlarını geliştirmek ve tüm üretim sürecinde yaşanan sorunlara çözüm ortağı olmak misyonunu edinmiştir. Türkiye’nin her bölgesinde yerleşik olarak görev yapan uzman kadrosuyla müşterilerine satış ve destek hizmetini sunmaktadır.

Üretim, satış, lojistik, teknik desteği kapsayan geniş hizmet yelpazesinde teknolojinin en güncel olanaklarından faydalanmaktadır. Maysa’nın hizmet stratejisinin dayandığı temel prensipler; yenilikçi, şeffaflık ve müşteri odaklılıktır. Kurulduğu tarihten bu yana, her yönüyle örnek üretici firma olmayı başarabilmiş olan firma, hedeflerini yurt dışına yönelterek kısa zamanda yurt dışı rakipleri ile rekabet edebilecek hale gelmiştir.

Maysa; yurt içi ve yurt dışında fuarlar, seminerler ve eğitimlerle kendisini ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmekte olup, aynı kararlılık çerçevesinde teknoloji, bilgi ve insana yaptığı yatırımlarla hedeflerini yıldan yıla büyütmektedir.

HAKKIMIZDA

MAYSA TARİHÇEMİZ

Tarihçe

2020

2020 yılında Fretta (Dondurma Bazları & Pasteler) ürün serimiz çıktı.

Tarihçe

2019

2019 Nisan ayında Antalya da TextuRole (Stabilizer&Emulsifier Systems) Lansmanı yapıldı.

Tarihçe

2017

2017 Nisan ayında Antalya da FlavoRole (Enzim Modifiye Peynir & Tereyağı ) Lansmanı yapıldı.

Tarihçe

2017

2017 Şubat ta Bilim Sanayi Bakanlığı onaylı Gıda sektöründe 20. Ar-ge Merkezi ünvanı alındı.

Tarihçe

2016

2016 Yılında Tire Organize Sanayi Bölgesinde ki İzmir şube açılışını yaptı.

Tarihçe

2010

2010 Yılında Kıbrısta Mystarter Kültür Lansmanı yapıldı.

Tarihçe

2008

2008 Yılında 12.000 m² kapalı alana sahip Tuzla Tesisine taşındı.

Tarihçe

2006

2006 yılında Türkiye’de ilk kez Donmuş Şirdenden Hayvansal Maya Üretimi yapıldı.

Tarihçe

2004

2004 yılında İlk resmi ihracatını Bulgaristan’a yaptı.

Tarihçe

2002

2002 yılında Dünya’nın en büyük kalıntı tespitinde test kitleri Charm Science Firması ile distribütörlük andlaşması imzalandı.

Tarihçe

1992

Süt Sektörüne hizmet vermeyi planlayan Maysa Gıda A.Ş. Gist-Brocades enzim firması ile yaptığı işbirliği neticesinde Yayla markalı peynir mayalarının üretimine başladı.

E-BÜLTEN ABONELİĞİ
Bültenlerimizi alabilmek için kayıt olabilirsiniz.
İnternet sitemizde deneyimlerinizi kişiselleştirmek amacıyla çerezler kullanılmakta olup, izin vermeniz halinde zorunlu çerezler haricindeki çerezlerle toplanan veriler işlenmekte ve tüm çerezler yurt dışında yerleşik altyapı tedarikçilerimize aktarılmaktadır.