Hayvansal Peynir Mayaları
Mysecoren hayvansal peynir mayaları, tamamen buzağı ve dana şirdenlerinden üretilmiştir. Özenle seçilmiş üstün kalitedeki hammaddeler ile Maysa Gıda'nın geliştirdiği özel ekstraksiyon yöntemiyle işlenmektedir.
devamıStarter Kültürler
Mystarter kültür serisi, tamamen süt ve süt orijinli ürünlerden izole edilmiş ve dondurularak kurutulmuş kültürlerden oluşmaktadır. Spesifik fonksiyonlarına göre suşlar seçilmekte, en uygun kültür geliştirme
devamıEnzim Modifiye Peynir & Tereyağı
FlavoRole EMC&EMB (Enzim Modifiye Peynir & Tereyağ) ürünleri, peynir ve tereyağlarda mevcut tat ve aroma maddelerini yoğun olarak içeren tamamen süt bazlı ürünler olup içerdiği süt ingrediyenlerinin (bileşenlerinin) çeşitli
devamıDondurma Stabilizeri & Emülsifiyer Karışımlar
TextuRole Serisi, dondurmacılık ve pastacılık ürünleri uygulamaları için geliştirilmiş stabilizer & emülsifiyer karışımlarından oluşmaktadır.
devamıDoğal Gıda Koruyucuları
Doğal gıda koruyucuları genel olarak, tamamen doğal kaynaklardan elde edilen antimikrobiyel ajanlardır. Ürünler genel olarak raf ömrü boyunca mikrobiyel gelişmeyi ve bozulmayı engellemektedir.
devamı
Fosfat Grubu / Eritme Peynir Tuzları
Kasomel eritme peynir tuzları, proses peynirlerde, hammaddelerin emulsifikasyonunu sağlamak, yapıyı düzenlemek ve pH değerlerini ayarlamak amacıyla geliştirilmiş fosfat ve sitrat tuzlarından oluşmaktadır.
devamı